Speelmat-voor-LEGO


LEGO of Playmobil op een speelmat

Speelmatten voor LEGO of Playmobil geeft de speelomgeving een grote en gladden betaalbare ondergrond. Hierop zal de LEGO of Playmobil niet snel omvallen. Het ontwerp van de speelmatten zijn in verhouding van LEGO of Playmobil ontworpen waardoor het ontwerp naadloos past op de LEGO en Playmobil voertuigen, huisjes, gebouwen en poppetjes.
 

Speelmat voor LEGO

De meeste speelmatten voor LEGO hebben meerdere plekken waar je bestaande LEGO sets op kan plaatsen. De ondergrond is dan speciaal voor deze set ontworpen waardoor de LEGO set er precies op passen en zo een doorlopende en aansluitende ondergrond hebt van je LEGO set. Ook loopt het ontwerp voor LEGO wegen door op de bestaande LEGO wegdelen en kun je verder uitbreiden met je bestaande LEGO platen. Speelmat voor LEGO schoonmaken en opberg. De Speelmatten zijn gemaakt van dun PVC, vergelijkbaar met een tafelzeil, hierdoor is de speelmat goed schoon te maken met een vochtige doek.
Voor het opbergen kunt u de speelmat makkelijk oprollen en met een tape vast te maken dat hij niet uitrolt. LET OP gebruik geen elastiek omdat deze een indruk achter laat die in de rol knijpt. Als u de speelmat weer gaat uitrollen zal er een baan te zien zijn waar het elastiek heeft geknepen en dat zou zonde zijn.
 

Speelmat bestellen bij Speelmat.com

We zijn de enige leverancier van deze speelmatten en ontwerpen deze speelmatten of speelkleden zelf. Mooie en aanvullende ondergrond voor LEGO en Playmobil. Als u een bestelling plaats is de levertijd 5 werkdagen omdat de speelmatten op bestelling worden gemaakt en geleverd, we hebben dus geen speelmatten op voorraad waaruit we direct kunnen leveren.