Speelmat voor LEGO City met park
0 Reviews | Review toevoegen

Dit speelkleed voor LEGO City heeft een vliegveld en een landingsbaan! LEGO set Luchtvaartshow 60103 past op deze speelmat.

Artikelnummer

SMVLC003 

Doorgaans is de levertijd van een bestelling 5 werkdagen. Met uitzondering van feestdagen dan kan de levertijd uitlopen.

7 dagen

€ 39,95
Prijs per stuk (*GRATIS Verzending)

 

Aantal: 
Bestellen

 
 
Google review
Lego piloot met straaljager speelmat
Met voorrangswegen, bushaltes, wandelpaden, parkeerplaatsen en groenstroken, zodat je er met veel verschillende LEGO voertuigen  kunt spelen.  De LEGO City belevingswereld wordt steeds completer met deze ondergrond. Het geeft iedereen meer uitdaging en fantasie om tot spelen te komen.

Indeling.:

Politiebureau of brandweerkazerne
Landingsbaan
Vliegveld
Helikopter platform
2 bushaltes
Een Park
Mooi wegen netwerk
Groenstroken met stoep  

Afmeting

Met een afmeting van 97cm x 155 cm is dit speelkleed gelijk aan 24 LEGO platen voor het creëren van je eigen LEGO wereld die passend is op je LEGO bouwwerken en auto’s. Omdat deze speelmat een kleiner formaat heeft, kunt u het overal opbergen of makkelijk meenemen op reis.   

Speel advies

Het speelkleed gaat langer mee als je er zonder schoenen op speelt en binnen gebruikt.  Je kan de speelmat eventueel ook buiten gebruiken, maar zal de levensduur  niet verlengen. Er zit geen antisliplaag onder deze speelkleden, maar het speelkleed blijft op de meeste oppervlakken goed liggen zonder te verschuiven.   

Voordelen

De mat is gemaakt van PVC die makkelijk op te rollen is. De speelmat trek vrijwel geen stof aan en is makkelijk schoon te maken.

Levertijd en verzending:

De speelmatten worden op bestelling gemaakt en hebben een gemiddelde levertijd van 5 tot 7 dagen.

Verzending Speelmat binnen Nederland Gratis

Binnen Nederland zijn de verzendkosten GRATIS.
*Voor het buitenland zijn gereduceerde verzendkosten van kracht.


 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Merk
Speelmat.com