Speelmat voor LEGO nr: 6
2 Reviews | Review toevoegen

PVC klein formaat 97cm x 155cm Deze PVC speelmat is o.a. voor LEGO set nr. 60141 Politiebureau, nr. 60110 Brandweerkazerne en nr. 60154 Bushalte. De perfecte aansluiting als ondergrond

Artikelnummer

SMVLC006 

Doorgaans is de levertijd van een bestelling 5 werkdagen. Met uitzondering van feestdagen dan kan de levertijd uitlopen.

7 dagen

€ 39,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
LEGO Politie - SpeelmatHet ontwerp van deze speelmat is gemaakt om goed bij de sfeer aan te sluiten en zo een volledige Lego wereld te creëren.   

Lego sets die erop passen:

•   nr. 60141 Politiebureau
•   nr. 60110 Brandweerkazerne
•   nr. 60154 Bushalte

Indeling:

•    Groot wegen netwerk
•    Stoep en groenstroken

Afmeting
Het speelmat voor Lego heeft een oppervlak van 97 x 155 cm. Groot genoeg om verschillende Lego bouwwerken op uit te stallen en zo je Lego wereld compleet te maken. 

Speel advies

Voor het behoudt en levensduur van het speelmat is het advies om de speelmat binnen te gebruiken en zonder schoenen op te spelen. Het speelmat kan eventueel buiten worden gebruikt, maar zal niet ten goede komen van de kwaliteit. Dit speelmat heeft niet een anti slip laag, maar blijft op de meeste ondergronden gewoon liggen zonder dat het verschuift. Het speelmat kan tegen een stootje. De Lego gebouwen blijven er stabiel op staan.  

Voordelen

Deze speelmat voor Lego is gemaakt van PVC wat als voordeel heeft dat het makkelijk schoon te houden is en makkelijk op te rollen, zodat het overal op te bergen is.

Levertijd en verzending:
De speelmatten worden op bestelling gemaakt en hebben een
gemiddelde levertijd van 5 tot 7 dagen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

G. de Jager - 19-06-2019 10:25

Leuk dat deze lego sets er mooi oppassen.
Kinderen gaan helemaal los op de speelmat.
Gr.

H. - 24-05-2019 20:58

Mooie speelmat!
Stevig materiaal en mooie opdruk. ziet er echt goed uit.