Speelmat voor LEGO Friends Heartlake City
1 Reviews | Review toevoegen

10% korting op 2 of meer producten in 1 bestelling Een speelkleed voor LEGO Friends, Heartlake City met verschillende omgevingsdelen om je LEGO Friends bouwwerken en auto’s neer te kunnen zetten. 

Standaard levertijd

7 dagen

€ 54,95
Prijs per stuk (GRATIS Verzending)

 

Aantal: 
Bestellen

 
 
Google review

LEGO Friends Heartlake City
Er is plaats voor bijvoorbeeld je LEGO Friends Drukke Dierenkliniek of  je Friends Heartlake manage bij de paardenbak. Op het strand kun je al je LEGO Friends strandhuisje en wachttorens kwijt. En natuurlijk het Heartlake City park waar je van alles neer kan zetten. Door de diversiteit aan thema's is deze LEGO Friends speelmat voor bijna alle thema's toepasbaar.
  

 

Plekken voor o.a.:

•    Dierenkliniek
•    Paardenbak
•    Strand
•    Zee
•    Heartlake City park 
•    Park paden en grasvelden
•    Wegen
•    Stoep en groenstroken

Afmeting

Dit speelmat voor Lego heeft een oppervlak van 155cm x 155cm. Dat gelijk staat aan 36 Lego platen, dus groot genoeg om hierop je eigen Lego wereld compleet te maken en al je fantasie op los te laten. Door de mooie grootte van deze mat, kunnen er meer kinderen tegelijk op en mee spelen. Zo kunnen de kinderen helemaal op gaan in hun eigen Lego wereld. De mat is makkelijk op te rollen en past bijvoorbeeld onder de bank.

Speeladvies 

De speelmat is voor binnen gebruik en zonder schoenen. Dit voor het beste behoud en levensduur van de speelmat. Er zit geen anti slip laag aan de speelmat, maar het blijft op de meeste ondergronden goed liggen zonder dat het verschuift. De mat kan tegen een stootje. Door de gladde ondergrond, kunnen Lego gebouwen er stabiel op staan en kunnen Lego auto's er gemakkelijk op rijden. 

Voordelen

Deze speelmat voor Lego is makkelijk op te rollen en overal op te bergen deze speelmat is gemaakt van PVC wat als voordeel heeft dat het makkelijk schoon te houden is.
 

Levertijd en verzending:

De speelmatten worden op bestelling gemaakt en hebben een gemiddelde levertijd van 7 dagen.


Verzending Speelmat binnen Nederland GratisBinnen Nederland zijn de verzendkosten GRATIS.
Voor het buitenland zijn gereduseerde verzendkosten van kracht.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Claus - 10-08-2019 11:52

Schöne Spielmatte.
Wirklich super.