LEGO Friends Heartlake op een speelmat Speelmat voor LEGO Friends Heartlake Ondergrond speelmat voor LEGO Friends Speelmat design voor LEGO Friends Heartlake LEGO Friends passend op deze speelmat Speilmatte Fur LEGO Friends
LEGO Friends Heartlake op een speelmat Speelmat voor LEGO Friends Heartlake Ondergrond speelmat voor LEGO Friends Speelmat design voor LEGO Friends Heartlake LEGO Friends passend op deze speelmat Speilmatte Fur LEGO Friends
Speelmat voor LEGO friends Heardlake City
5 Reviews | Review toevoegen
Afmeting 153 x 153 cm

Artikelnummer

SMVLF001-V2

Doorgaans is de levertijd van een bestelling 5 werkdagen. Met uitzondering van feestdagen dan kan de levertijd uitlopen.

5 werkdagen

€ 55,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

LEGO Friends Heartlake City
Er is plaats voor bijvoorbeeld je LEGO Friends Drukke Dierenkliniek of  je Friends Heartlake manage bij de paardenbak. Op het strand kun je al je LEGO Friends strandhuisje en wachttorens kwijt. En natuurlijk het Heartlake City park waar je van alles neer kan zetten. Door de diversiteit aan thema's is deze LEGO Friends speelmat voor bijna alle thema's toepasbaar.
  

 

Plekken voor o.a.:

•    Dierenkliniek
•    Paardenbak
•    Strand
•    Zee
•    Heartlake City park 
•    Park paden en grasvelden
•    Wegen
•    Stoep en groenstroken

Afmeting

Dit speelmat voor Lego heeft een oppervlak van 153 cm x 153 cm. Dat gelijk staat aan 36 Lego platen, dus groot genoeg om hierop je eigen Lego wereld compleet te maken en al je fantasie op los te laten. Door de mooie grootte van deze mat, kunnen er meer kinderen tegelijk op en mee spelen. Zo kunnen de kinderen helemaal op gaan in hun eigen Lego wereld. De mat is makkelijk op te rollen en past bijvoorbeeld onder de bank.

Speeladvies 

De speelmat is voor binnen gebruik en zonder schoenen. Dit voor het beste behoud en levensduur van de speelmat. Er zit geen anti slip laag aan de speelmat, maar het blijft op de meeste ondergronden goed liggen zonder dat het verschuift. De mat kan tegen een stootje. Door de gladde ondergrond, kunnen Lego gebouwen er stabiel op staan en kunnen Lego auto's er gemakkelijk op rijden. 

Voordelen

Deze speelmat voor Lego is makkelijk op te rollen en overal op te bergen deze speelmat is gemaakt van PVC wat als voordeel heeft dat het makkelijk schoon te houden is.
 

Levertijd en verzending:
De speelmatten worden op bestelling gemaakt en hebben een
gemiddelde levertijd van 5 tot 7 dagen.
Speelmat.com is aangeloten bij:
Keurmerk webwinkel

Sorteren op:

Review toevoegen
Anoniem - 08-11-2020 22:43

Mooie print, goede kwaliteit, mijn dochter van 9 is er superblij mee!

ikke - 29-06-2020 14:52

Snelle levering, hele goede kwaliteit. Leuk ontwerp.

AVroon - 25-02-2020 21:23

Prijzig, maar een prachtige grote speelmat, voor alle lego friends.

Anoniem - 15-02-2020 19:17

Mooie speelmat, blijft goed liggen.
Kunnen nu al onze sets kwijt en de kids spelen er weer veel mee.
Best prijzig, maar goede kwaliteit en we zijn er heel blij mee.

Claus - 10-08-2019 11:52

Schöne Spielmatte.
Wirklich super.

Merk
Speelmat.com
Leeftijd
van 6 tot 99