Speelmat voor Lego City wegen nr: 1
1 Reviews | Review toevoegen

Dit ontwerp sluit goed aan bij de Lego City belevingswereld.

Artikelnummer

SMVLC001 

Doorgaans is de levertijd van een bestelling 5 werkdagen. Met uitzondering van feestdagen dan kan de levertijd uitlopen.

5 tot 7 dagen

€ 54,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Lego Politie met boef
Het speelkleed voor Lego City is zo ontworpen dat je er een verscheidenheid aan Lego thema’s kwijt kan. Wegen met voorrangsregels en wandelpaden, parkeerplaatsen en groenstroken.

Indeling:

  • Politiebureau
  • Brandweerkazerne
  • Grasveld
  • Groot wegen netwerk
  • Stoep en groenstroken

Afmeting:

Met een oppervlak van 155 x 155 cm is dit speelkleed gelijk aan 36 Lego platen voor het creëren van je eigen Lego wereld.   

Speel advies

De speelmat gaat langer mee als je er zonder schoenen op speelt. De speelmat kan binnen en buiten gebruikt worden. Maar voor het verlengen van de levensduur, is het beter om de mat alleen binnen te gebruiken. Er zit geen antislip onder deze speelkleden, maar blijft op de meeste oppervlakken goed liggen zonder te verschuiven.  

Voordelen

De mat is gemaakt van PVC die makkelijk op te rollen is. De speelmat trekt vrijwel geen stof aan en is makkelijk schoon te maken. De Lego gebouwen en andere voertuigen, kunnen er stabiel op staan en rijden.  

Levertijd en verzending:
De speelmatten worden op bestelling gemaakt en hebben een
gemiddelde levertijd van 5 tot 7 dagen.

 
Speelmat.com is aangeloten bij:
Keurmerk webwinkel

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Chantal - 19-08-2019 11:28

Gisteren de speelmat in mijn zoontje zijn kamer gelegd en wat lego erop gezet. Hij is er super blij mee. Bij mist alleen nog water gaf hij aan. Wie weet breiden we hem nog uit.

Merk
Speelmat.com