Speelmat voor LEGO
Speelmat voor LEGO City wegen II

Wegen netwerk voor je LEGO auto’s en verschillende vlakken om al je LEGO bouwwerken er op te zetten.

Standaard levertijd

7 dagen

€ 54,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Speelmat voor LEGO City wegen II


Er is veel plaats voor je eigen LEGO creaties die je overal kan plaatsen op deze speelmat. Wegen parkeerplaatsen en bushales. Wegen met voorrangsregels en zebrapaden.

Plekken voor o.a.:


•    Zelf in te delen

Afmeting


Deze speelmat heeft een oppervlak van 155cm x 155cm. Dat gelijk staat aan 36 Lego platen, dus groot genoeg om hierop je eigen Lego wereld compleet te maken en al je fantasie op los te laten. Door de mooie grootte van deze mat, kunnen er meer kinderen tegelijk op en mee spelen. Zo kunnen de kinderen helemaal op gaan in hun eigen Lego wereld. De mat is makkelijk op te rollen en past bijvoorbeeld onder de bank. 

Speel advies


Voor het behoudt en levensduur van het speelkleed is het advies om de speelmat binnen te gebruiken en zonder schoenen op te spelen. Dit speelkleed heeft niet een anti slip laag, maar blijft op de meeste ondergronden gewoon liggen zonder dat het verschuift. Het speelkleed kan tegen een stootje. De Lego gebouwen blijven er stabiel op staan.

Materiaal


Deze speelmat voor LEGO is gemaakt van PVC en heeft een glad oppervlak wat als voordeel heeft dat het makkelijk schoon te houden is en op te rollen, zodat het overal op te bergen is.
 

Levertijd en verzending:

De speelmatten worden op bestelling gemaakt en hebben een gemiddelde levertijd van 7 dagen.


Verzending Speelmat binnen Nederland GratisBinnen Nederland zijn de verzendkosten GRATIS.
Voor het buitenland zijn gereduseerde verzendkosten van kracht.