Speelmat voor LEGO sets 60141 en 60110

PVC klein formaat 97cm x 155cm Deze PVC speelmat is speciaal ontworpen voor LEGO set nr. 60141 Politiebureau, nr. 60110 Brandweerkazerne en nr. 60154 Bushalte. De perfecte aansluiting als ondergrond

€ 39,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

LEGO Politie - SpeelmatHet ontwerp van deze speelmat is gemaakt om goed bij de sfeer aan te sluiten en zo een volledige Lego wereld te creëren.   

Lego sets die erop passen:

•   nr. 60141 Politiebureau
•   nr. 60110 Brandweerkazerne
•   nr. 60154 Bushalte

Indeling:

•    Groot wegen netwerk
•    Stoep en groenstroken

Afmeting
Het speelkleed voor Lego heeft een oppervlak van 97 x 155 cm. Groot genoeg om verschillende Lego bouwwerken op uit te stallen en zo je Lego wereld compleet te maken. 

Speel advies

Voor het behoudt en levensduur van het speelkleed is het advies om de speelmat binnen te gebruiken en zonder schoenen op te spelen. Het speelkleed kan eventueel buiten worden gebruikt, maar zal niet ten goede komen van de kwaliteit. Dit speelkleed heeft niet een anti slip laag, maar blijft op de meeste ondergronden gewoon liggen zonder dat het verschuift. Het speelkleed kan tegen een stootje. De Lego gebouwen blijven er stabiel op staan.  

Voordelen

Deze speelmat voor Lego is gemaakt van PVC wat als voordeel heeft dat het makkelijk schoon te houden is en makkelijk op te rollen, zodat het overal op te bergen is.
 

Levertijd en verzending:

De speelmatten worden op bestelling gemaakt en hebben een gemiddelde levertijd van 7 dagen.


Verzending Speelmat binnen Nederland GratisBinnen Nederland zijn de verzendkosten GRATIS.
Voor het buitenland zijn gereduseerde verzendkosten van kracht.