Speelmat voor LEGO nr: 5
0 Reviews | Review toevoegen

Deze PVC speelmat is voor o.a. LEGO set nr. 60141 Politiebureau, nr. 60110 Brandweerkazerne, nr. 60154 Bushalte en treinstation 7937.

Artikelnummer

SMVLC005 

Doorgaans is de levertijd van een bestelling 5 werkdagen. Met uitzondering van feestdagen dan kan de levertijd uitlopen.

5 werkdagen

€ 54,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

LEGO Politie auto SpeelmatHet design van deze speelmat is op schaal gemaakt.  
Ook is er plek voor een spoorbaan vrijgehouden met twee spoorwegovergangen. Maar je kan deze speelmat ook zonder deze bouwwerken goed gebruiken voor uw eigen Lego creaties. 
Het ontwerp van deze speelmat is gemaakt om goed bij de sfeer aan te sluiten en zo een volledige Lego wereld te creëren.   

Lego sets die erop passen:

•   nr. 60141 Politiebureau
•   nr. 60110 Brandweerkazerne
•   nr. 7937 Treinstation
•   nr. 60154 Bushalte

Indeling:

•    Park met fontein
•    Groot wegen netwerk
•    Stoep en groenstroken
•    2 spoorweg overgangen

Afmeting
Het speelmat voor Lego heeft een oppervlak van 155 x 155 cm. Dit is ter grote van 36 Lego platen en dus groot genoeg om verschillende Lego bouwwerken op uit te stallen en zo je Lego wereld compleet te maken. 

Speel advies

Voor het behoudt en levensduur van het speelmat is het advies om de speelmat binnen te gebruiken en zonder schoenen op te spelen. Het speelmat kan eventueel buiten worden gebruikt, maar zal niet ten goede komen van de kwaliteit. Dit speelmat heeft niet een anti slip laag, maar blijft op de meeste ondergronden gewoon liggen zonder dat het verschuift. Het speelmat kan tegen een stootje. De Lego gebouwen blijven er stabiel op staan.  

Voordelen

Deze speelmat voor Lego is gemaakt van PVC wat als voordeel heeft dat het makkelijk schoon te houden is en makkelijk op te rollen, zodat het overal op te bergen is.

Voorbeelden LEGO sets 360 graden

Levertijd en verzending:
De speelmatten worden op bestelling gemaakt en hebben een
gemiddelde levertijd van 5 tot 7 dagen.
Speelmat.com is aangeloten bij:
Keurmerk webwinkel

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.